Maak uw woning energiezuinig

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, zowel op grote als kleine schaal. Er zijn talloze manieren waarop de elektricien u kan helpen bij het verduurzamen van uw woning. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten plaatsen.

Wat moet u weten over elektrisch koken in uw huis?

Overweegt u om uw verlichting te vernieuwen of staat er een renovatie van uw huis op de planning?Wacht niet langer en maak uw huis groener door de verlichting aan te passen. Laat uw huis stralen met duurzame Led-verlichting op alle plekken.

Met moderne Led-verlichting kunt u uw energieverbruik drastisch verlagen tot wel 90% minder dan bij gebruik van gewone gloeilampen. Hierdoor kunt u besparen op uw energiekosten, wat voor iedereen voordelig is. Led-verlichting heeft ook een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele gloeilampen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Welke mogelijkheden zijn er om uw huis duurzamer te maken door elektrisch te koken?

Om elektrisch te koken in elk huis mogelijk te maken, moeten er soms wat aanpassingen worden doorgevoerd. Een optie is bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Om de kookplaat te kunnen gebruiken, moet de meterkast voldoende stroom leveren.

Als u dit niet doet, kan het zijn dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is waardoor de stroom uitvalt. Om dergelijke problemen te voorkomen, kunt u het beste een elektricien inschakelen om dit allemaal voor u te regelen. Door elektrisch te koken, gaat er nauwelijks elektriciteit verloren, in tegenstelling tot het koken op gas.

Tips om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen

Een duurzame keuze voor uw huis is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Als u op zoek bent naar duurzame aanpassingen voor uw huis, dan zijn een elektrische kookplaat en Led-verlichting goede opties. Het is van groot belang dat u zorgvuldig kijkt naar de staat van het dak voordat u zonnepanelen hierop laat plaatsen.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, varieert gemiddeld tussen de 15, afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. Binnen een tijdsbestek van 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen meestal terugverdiend. Het is van belang om te bedenken dat de zonnepanelen onderhoud behoeven om zo veel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Snel een medewerker spreken?

Bel 033 207 1700

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Het plaatsen van krachtstroom in uw woning
> Oplossingen voor een stroomstoring